Allmän Fysioterapi

Oavsett om du är en ivrig idrottare eller mer av en lugn flanör, bör du åtminstone vara i form för att göra de saker du älskar mest.

Att kunna röra sig som man vill är så nära kopplat till vår hälsa och livskvalitet. Att hålla sig aktiv är det bästa sättet att säkra sin hälsa för framtiden. Och naturligtvis vill våra fyrbenta vänner att vi ska vara aktiva tillsammans med dem.

På så sätt hjälper fysioterapi dig inte bara att förbättra din hälsa nu, utan också att förebygga hälsoproblem i framtiden.

Behandlingarna fokuserar på vad som är viktigt för dig personligen och vad du skulle vilja kunna göra igen, med hjälp av både manuella tekniker som mobiliseringstekniker, massage, stretching och hemövningar, så att du själv kan ta ansvar för din egen hälsa.

Förutom det praktiska behandlingen tycker jag också att det är viktigt att se och behandla besvären i ett bredare perspektiv. Fysiska besvär orsakas inte bara av överansträngning eller skador. Stress och kost spelar ofta en större eller mindre roll. För att verkligen bli av med, eller minska besvären under en längre tid är det viktigt att också ta itu med de djupare orsakerna. Medvetenhet om dessa orsaker är redan ett viktigt första steg mot en friskare framtid. Valkommen att ta kontakt för mer information!